logo-venbocons-scari-si-balustrade-din-lemn

Mobil: 0748.210.312

Image Alt

Despre noi


Cu o vechime de aproape zece ani in domeniul executiei de scari si balustrade din lemn masiv, colectivul Venbocons SRL este partenerul care ofera consultanta bazata pe anii de experienta, materie prima si materiale de cea mai buna calitate (lemn selectionat, tratat si bine uscat si produse de finisaj profesionale) si duce proiectul la bun sfarsit, cu efort minim din partea clientului.

Echipa Venbocons este o echipa tanara, dar in acelasi timp experimentata si profesionista, care isi doreste sa faca un alt fel de proces de vanzare, scotand in prim plan seriozitatea, respectarea conditiilor si termenilor de livrare si executie a comenzilor si responsabilitatea fata de lucrarea facuta.

In acest sens, fiecare client primeste exact ceea ce comanda, la termenul stabilit in momentul semnarii contractului, iar produsele sunt insotite de certificate de garantie si instructiuni de utilizare, ingrijire si intretinere.

Experienta de aproape zece ani in domeniul executiei si montajului de scari din lemn masiv face ca echipa Venbocons sa fie partenerul ideal pentru proiectul tau. Te consiliem in alegerea variantei optime de scara si/sau balustrada, iti prezentam comparatii intre esentele de lemn si gasim impreuna cea mai buna varianta pentru proiectul tau. Folosim lemn si finisaje de cea mai buna calitate, respective lemn bine uscat, tratat, diferentiat pe clase de calitate si produse profesionale pentru finisaj.

Pentru toate modelele de scari si balustrade executate de noi asiguram finisajul (baituire, grunduire, lacuire) si montajul la locatie. Iar daca este nevoie de proiectarea scarii, ne ocupam si de acest lucru. Nu trebuie sa iti faci griji, trebuie doar sa ne spui ce doresti. De restul se ocupa echipa noastra.

Fiecare client primeste exact ceea ce comanda, la termenul stabilit in momentul semnarii contractului, iar produsele sunt insotite de certificat de garantie si instructiuni de utilizare, ingrijire si intretinere. Noi nu inaintam termene pe care nu le putem respecta. Chiar daca uneori termenul inaintat de noi este uneori mai mare (in functie de cat de aglomerati suntem in acea perioada), esti sigur ca venim la data stabilita.

Pentru ca fiecare client este diferit si fiecare scara/balustrada are particularitatile ei, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, pe baza modelelor din portofoliul nostru, sau pe baza unui model dorit de tine. Totul pentru ca rezultatul sa fie asa cum ti-ai dorit.