logo-venbocons-scari-si-balustrade-din-lemn

Mobil: 0748.210.312

Image Alt

Scări de interior din lemn masiv – placare trepte beton

  /    /    /  Scări de interior din lemn masiv – placare trepte beton

Scari lemn masiv – placare trepte beton

Placarea trepte beton cu lemn masiv are ca principal avantaj faptul ca obtinem la final o scara “calda”, atat la propriu, cat si la figurat, o scara pe care poti sa isi lasi copilul sa stea, fara sa iti fie frica de faptul ca ar putea raci imediat.

Tot la avantajele scarii de interior din lemn masiv putem trece rezistenta in timp, fiabilitatea, dar si posibilitatea de baituire/rebaituire/relacuire in nuanta dorita.

Pentru placarea cu lemn, folosim material de cea mai buna calitate, lemn uscat si tratat, precum si finisaje (baituri, grunduri, lacuri) profesionale.

 

Nu improvizam, folosind placi de OSB sau TEGO, folosim doar panouri lamelare din lemn masiv (finger joint sau lamela continua), pentru ca nu alergam sa obtinem cel mai mic pret. Dimpotriva, punem pe primul loc calitatea executiei si obtinerea unui rezultat care sa ne multumeasca si pe noi, pentru ca iubim ceea ce facem, dar si pe beneficiar, pentru ca el ne poate recomanda altor client.

Ca esente de lemn folosite, enumeram stejarul, fagul si bradul (cele mai solicitate), dar la cerere putem executa si scari din panouri lamelare din lemn de frasin, cires, nuc sau salcam.

Panourile folosite la placarea treptelor din beton au grosimi de 30-40mm, in cazul treptelor si a podestelor si 20mm in cazul contratreptelor.